загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Затверджено Програму сприяння забезпеченню житлом працівників окремих бюджетних сфер

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сесією Луганської обласної ради прийнята Програма сприяння забезпеченню житлом педагогічних та науково-педагогічних працівників, медичних і фармацевтичних працівників, працівників культури та мистецтв, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування у Луганській області на 2013-2017 роки.

Як повідомляє управління містобудування та архітектури Луганської облдержадміністрації, метою Програми є сприяння вирішенню житлових проблем, підвищення соціального захисту зазначених громадян в умовах ринкової економіки.

Реалізація Програми сприятиме вирішенню таких важливих соціально-економічних завдань, як: покращання житлових умов працівників педагогічних та науково-педагогічних, медичних і фармацевтичних, культури та мистецтв, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування; запровадження додаткових фінансово-кредитних механізмів, які повинні забезпечити більшу економічну доступність житла для цих громадян; залучення для вирішення їхніх житлових проблем додаткових коштів із різноманітних позабюджетних джерел.

Також серед завдань Програми – зміцнення професійного ядра кадрів у галузях освіти, охорони здоров`я, культури та мистецтв, державної служби і служби в органах місцевого самоврядування за рахунок закріплення на робочих місцях молодих спеціалістів та фахівців з високим рівнем кваліфікації, підвищення престижу професій педагогів, медичних працівників, діячів культури та мистецтв, державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування; реінвестування повернутих позикових коштів на надання нових кредитів, що збільшить обсяги фінансування будівництва (реконструкції) та придбання житла для зазначених категорій громадян на подальші роки; покращання соціального стану.

Зазначимо, що станом на 01.01.2013 року (за узагальненою інформацією департаментів: охорони здоров`я, освіти і науки, молоді та спорту, управлінь: культури, національностей та релігій, містобудування та архітектури облдержадміністрації), на Луганщині на обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов, перебуває усього 3413 сімей. Серед них 1242 – педагогічних та науково-педагогічних працівників, 940 – медичних і фармацевтичних працівників, 179 – працівників культури та мистецтв, 1052 – державних службовці й посадові особи місцевого самоврядування.

До списку новин