загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лайза Міннеллі почувається 12-річною

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Оскароносна актриса та співачка Лайза Міннеллі заявила, що почувається то на 12 років, то на 80, насправді ж перебуває десь посередині.

У вівторок зірці виповнилося 67. У середу вона виступила в нью-йоркському концерт-холлі, задмухала свічки на великому білосніжному торті та запевнила, що почувається пречудово.

"Знаєте, половину часу я почуваюся так, наче мені 12. А решту часу почуваюся, наче мені 80. Гадаю, я десь посередині", - поділилася Міннеллі.

"Почуваюся чудово. У мене є моє здоров'я, а це – найважливіша річ", - запевнила вона.

Заспівав із іменинницею дуетом та й став кавалером Лайзи на святі її друг-гей, актор Алан Каммінг.

"Ви просто шаліємо одне від одного… Я ніколи не знаю, що він збирається утнути. А він ніколи не знає, що збираюся утнути я", - поділилася зірка.

Нагадаємо, торік Міннеллі заявила, що шукає собі бойфренда, котрому може бути й 19 років. Уп'яте виходити заміж вона категорично відмовлялася.

До списку новин