загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Абу-Дабі визнали найкращим великим містом для життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Таким званням столицю ОАЕ нагородило журі LivCom Awards

Столиця ОАЕ отримала звання найкращого міста у світі для життя міжнародної премії International Awards for Liveable Communities (LivCom Awards).

"Столиця ОАЕ отримала "золото" міжнародної премії International Awards for Liveable Communities у категорії "Найбільші міста", випередивши 11 інших міст з населенням понад 400 тис осіб", - повідомляє видання Khaleej Times.

За перемогу у фіналі LivCom Awards, який відбувся у місті-оазисі Аль-Айн в ОАЕ, в різних категоріях змагалися 60 міст із 32 країн.

Зазначимо, що серед них були й українські міста: Черкаси, Івано-Франківськ, Донецьк.

Усі країни журі конкурсу оцінювало за шістьма основними критеріями: "природне і штучне середовище", "найкращий практичний досвід в галузі охорони навколишнього середовища", "здоровий спосіб життя", "участь у житті суспільства", "мистецтво, культура та культурна спадщина" і "міське планування".

Додамо, що премія International Awards for Liveable Communities заснована у 1997-му році і схвалена програмою ООН з навколишнього середовища (UNEP).

Окрім цього, LivCom Awards є єдиним міжнародним конкурсом, який фокусується на кращому світовому досвіді у галузі створення оточення, сприятливого для життя людей.

Як повідомляв iPress.ua, у схожому рейтингу, який уклав американський журнал Forbes, найкращими країнами для життя назвали Німеччину, Нідерланди та Великобританію.

До списку новин