загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ФБР розкрило найбільше музейне пограбування в історії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ФБР оголосило про розкриття пограбування Музею Ізабелли Стюарт Гарднер у Бостоні, яке було скоєне 23 роки тому і вважається найбільшим музейним пограбуванням в історії.

Спецслужба встановила особи грабіжників, однак викрадені твори мистецтва, серед яких полотна Дега, Рембрандта і Вермеєра, так досі і не знайдені.

ФБР частково зуміло простежити шлях викрадених картин. Відомо, зокрема, що після пограбування частина із них опинилася у Коннектикуті, ще частина - у Філадельфії.

Представник Бюро звернувся до всіх з проханням допомогти їх знайти. За інформацію про картини музей готовий виплатити п'ять мільйонів доларів як винагороду.

Агенти не виключають, що в даний час картини перебувають у людей, які не мали ніякого стосунку до злочину і навіть не підозрюють, що вони були вкрадені.

Підозрювані у скоєнні злочину, за даними ФБР, є членами кримінального угрупування, що базується у середньоатлантичних штатах США і Нової Англії.

Імена злочинців поки тримаються у секреті в інтересах слідства. У ФБР навіть відмовилися підтвердити, чи живі вони.

Прес-конференція ФБР була приурочена до 23-ї річниці пограбування музею Гарднер, скоєного 18 березня 1990 року, пише «Lenta.ru».

Тоді двоє грабіжників відразу після півночі проникли у музей під виглядом співробітників поліції і за 81 хвилину вкрали 13 творів мистецтва, серед яких - знаменитий «Концерт» Вермеєра, три полотна Рембрандта (у тому числі його єдиний морський пейзаж), а також роботи Мане, Дега і Говарда Флінка.

Загальна вартість вкрадених картин на той момент оцінювалася приблизно у 500 мільйонів доларів.

На місцях викрадених картин у музеї, як і раніше, висять порожні рами, що нагадують про «величезну втрату».

До списку новин