загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Жінка з Буковини має рекордний трудовий стаж в Україні — 64 роки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Працівниця Чернівецької швейної фабрики "Трембіта" Регіна Венке безперервно пропрацювала на цьому підприємстві понад 64 роки - з січня 1949-го. Це - найбільший офіційний трудовий стаж в Україні. Кравчиня потрапила до "Книги рекордів України" у категорії "Людина, найдовша трудова діяльність".

"Зараз рекордсменці 85-ий рік, і вона пішла на заслужений відпочинок. Цікавим є й те, що донька Регіни Венке працює тут уже 45 років, а онука - 10. Тож загальний трудовий стаж династії Венке - 119 років, і це ще не межа", - розповіли на "Трембіті", передає Укрінформ.

Регіна Венке народилася 11 грудня 1928 року в селі Стара Жадова Сторожинецького району Буковини. Почала працювати з 20 років. У її трудовій книжці лише один запис, але майже повністю заповнено розділ "Відомості про заохочення та нагородження".

Довідково. Чернівецьке ТДВ "Трембіта" за рік виготовляє понад 500 тисяч одиниць швейних виробів. Підприємство засноване в 1944 році, нині оснащене обладнанням нового покоління таких провідних фірм, як "Вастема", "Пфафф", "Джуккі", "Дюркопп", "Індупресс" і є одним із лідерів на ринку України з пошиття чоловічого класичного одягу. Його продукція відповідає усім міжнародним і європейським стандартам та експортується до багатьох країн світу.

Також підприємство успішно співпрацює та шиє на замовлення таких відомих брендів як Armand Thiery, Scherrer, Mario Dessuti, Celio, Gianni Ferrucci, Prado та ін.

До списку новин