загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Літні львів’яни відвідають музей Леопольда Левицького

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

21 березня працівники відділення соціально-побутової  реабілітації Львівського міського терцентру підготували захід з проведення цікавого дозвілля для своїх підопічних. Так, львів’яни  похилого віку побувають на пізнавальній екскурсії у Художньо-меморіальному музеї Леопольда Левицького, що є відділом Національного музею, адреса: вул. Устияновича, 10, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Щоразу працівники Львівського терцентру намагаються  урізноманітнити заходи дозвілля для  своїх підопічних. За час підготовки різноманітних заходів ми побували у багатьох музеях, театрах нашого міста, відвідали чимало виставок. Цього ж разу, ми запропонували візит до Художньо-меморіального музею Леопольда Левицького - українського художника, митця, про якого пересічному львів’янину відомо небагато», - каже директор Львівського міського терцентру Віталій Ярославський.

Нагадаємо, що відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру щотижня  організовує заходи з проведення дозвілля, з метою активної соціалізації львів’ян, які перебувають у літньому віці.

Окрім того, центр, який є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міськради, надає соціальні послуги близько 2,5 тис. одиноким непрацездатним громадянам похилого віку.

До списку новин