загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Водіям-пенсіонерам доведеться проходити медкомісію раз на три роки?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

МВС і Міністерство охорони здоров’я встановили періодичність обов’язкового лікарського огляду водіїв.

В Україні набуло чинності нове положення про медичний огляд водіїв, а також кандидатів на одержання водійського посвідчення. Основне нововведення — поява строків проходження комісії. Для водіїв-професіоналів медогляд повинен проводитися кожну зміну. А от автолюбителі віком до 55 років відтепер зобов’язані з’являтися на медкомісію кожні десять років. Кермувальникам віком до 75 років належить одержувати медичну довідку раз у три роки, а з 76 років — щороку.

Новина обурила літніх водіїв, мовляв, у нашій країні медичний огляд — ще один вид поборів. «Нам і так треба витратити майже 500 гривень на заміну водійського посвідчення радянського зразка, — поділився один із водіїв, — а тут ще один сюрприз від чиновників — обов’язкові медогляди».

Втім, фахівці з автоправа поспішають заспокоїти автомобілістів: відповідно до Правил дорожнього руху, водій не зобов’язаний пред’являти інспекторові ДАІ медичну довідку. А тому ніхто не стане контролювати пройшли ви медкомісію чи ні. Крім того, нинішні водійські медичні довідки (приміром, для одержання водійського посвідчення) чинні усього два роки, тобто підстав для впровадження нових правил поки що не створено, — повідомляють «ФАКТЫ».

До списку новин