загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Івано-Франківську створюють хор пенсіонерів, який співатиме... англійською мовою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Івано-Франківську для тих, кому за 50-ть, відкрили безкоштовні курси англійської мови. Ініціатива належить благодійному Фонду «Солідарність». На разі навчання уже проходять понад 20-теро пенсіонерів і показують дуже хороші результати. Один з пенсіонерів, який достатньо добре володіє англійською мовою, уже став асистентом викладачів і готується самостійно починати навчання у групах для новоприбулих, кількість яких постійно збільшується.

Останнього тижня в учасників навчального курсу виникла ідея створити хор та ансамбль пенсіонерів, який співатиме англійські пісні християнського спрямування. Серед учасників навчання є професійні музиканти, тому вже наступної неділі відбудеться перша репетиція, на якій івано-франківські пенсіонери співатимуть найбільш знамениту американську пісню Amazing Grace

Активісти БХФ "Солідарність" сподіваються, що хор пенсіонерів зможе побувати в багатьох країнах світу, враховуючи той факт, що пенсіонерам без проблем відкривають візи до США, Канади, країн ЄС.

До списку новин