загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Підвищення пенсійного віку в Україні - жертва виявилася марною

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За інформацією видання «Комерсант-Україна», депутат Партії регіонів Сергій Горохов зареєстрував у парламенті законопроект щодо продовження реформи пенсійної системи України.

У пояснювальній записці наголошується, що за роки незалежності бюджет Пенсійного фонду України так і не став бездефіцитним, перевищення витрат ПФУ над його доходами в 2013 році досягло 22 млрд грн.

Разом з тим, Комуністична партія України не бере участі в голосуванні по всіх законопроектах, вимагаючи повного скасування пенсійної реформи. Комуністи зареєстрували свій законопроект про скасування пенсійної реформи, підкреслюючи, що головним її пунктом (на вимогу МВФ) стало підвищення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років, але це не призвело до скорочення дефіциту ПФУ, як обіцяв тодішній віце-прем'єр українського уряду Сергій Тігіпко.

«Сьогодні комуністи використовують пенсійну реформу для шантажу своїх союзників - регіоналів, щоб отримати додаткові посади і прибутку для своєї партії. Хоча насправді комуністи і регіонали відповідальні за цю пенсійну реформу, тому що це були їх уряди», - заявив Мірошниченко.

«Якщо ви говорите про те, що будуть нові реформи - за нові реформи цей парламент не проголосує, це я вам обіцяю. Незважаючи на те, що нас, опозиційних партій менше, ніж начебто провладних депутатів, але й у провладних депутатів немає більшості, та й ми вже не ті, якими були опозиціонери попереднього скликання. Ми рішуче будемо цьому чинити опір. Реєструвати кожен депутат може який завгодно законопроект. А ось пройде законопроект чи ні - це вже велике питання», - заявив націоналіст.

До списку новин