загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вінницький художник виготовив найбільшу в Україні дерев’яну ложку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вінницький умілець Олександр Заєць змайстрував найбільшу в державі дерев’яну ложку. Лише на чашу, яка вміщує 210 літрів, чоловік витратив півкуба липи. Над своїм творінням працював усю зиму, повідомляє Вінницяok.

 

Олександр Заєць за фахом художник. 5 років тому захопився різьбленням. Ложка  не лише найбільша серед усіх витворів майстра, а й має унікальне покриття.

– Ложку я покрив соняшниковою олією, яку перед цим прокип’ятив. Саме тоді олія проникає у деревину якнайглибше і виріб після цього не боїться ні вологи, ні паразитів, – каже майстер.

Загальна довжина ложки-велета – 5 метрів 9 сантиметрів, з яких довжина чаші – 1 метр 70 сантиметрів, а рукоятки – 3 метри 49 сантиметрів.

Спочатку сусіди не зрозуміли ідею лісівника, а потім визнали ложку справжнім пам’ятником. Майстер зізнається, що ложку створив, аби потрапити до Книги рекордів України. А щоби шанси не це зросли, планує виготовити ще велетенську виделку.

До списку новин