загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

11 продуктів і сервісів Google, про які Ви ніколи не чули

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Компанія Google найбільш відома за своїм пошуковиком і мобільною операційною системою Android. Проте вона також працює над величезною кількістю проектів, що виходять за ці рамки, але про них нічого невідомо.

Ці продукти і сервіси спрямовані на інформування користувачів, і на те, щоб зробити їх життя простішим і безпечнішим.

1.Google Mars аналогічний Google Earth, за винятком того, що ця програма дозволяє вам досліджувати Червону планету.

www.google.com / mars

2.Google Scholar - це пошукова машина для наукових статей. Вона досить потужна і дозволяє вам шукати наукові статті, тези, книги, анотації від академічних видань, професійних співтовариств, онлайн-сховищ, університетів та інших веб-сайтів.

www.scholar.google.com

3.Google Art Project - це сайт, що дозволяє користувачам проводити віртуальні тури по музеях і художніх галереях, аналогічна до Google Street View.

www.googleartproject.com / ru

4.Google Transliterate - це сервіс, що допомагає користувачам друкувати на іншій мові.

5.Build with Chrome - це партнерський проект Google Australia і Lego. Він показує, як веб-браузер Google Chrome може відображати тривимірні зображення. Також користувачі можуть будувати з його допомогою власні тривимірні конструкції з Lego.

www.buildwithchrome.com / static / map

6.Google Think - це сайт для фахівців з реклами та інших суміжних професій для отримання маркетингових ідей та натхнення безпосередньо від Google.

www.google.com / think

7.Power Searching with Google - це інструмент, що дозволяє користувачам вдосконалити свої навички пошуку. Експерти з пошуку від Google дають поради і рекомендації для кращої навігації в пошуковій системі і допомагають вам знайти саме те, що ви шукаєте.

www.powersearchingwithgoogle.com

8.Schemer - це мережа, яка допомагає вам планувати спільні дії зі своїми друзями. Сервіс особливо добре працює в густо населених районах.

9.Google Sound Search - це сервіс, який говорить вам, яка пісня грає в даний момент.

www.googlesystem.blogspot.com/2012/06/google-sound-se ..

10.Google Moderator - це відкритий форум для обговорення різних тем, питань, і обміну ідеями. Moderator допомагає вам отримати зворотній зв'язок з будь-якого питання.

www.google.com/moderator/?hl=ru

11.encrypted.google.com - це більш захищена система пошуку. Шифрування використовує той же протокол Secure Sockets Layer (SSL), яким користуються банки для онлайн-операцій.

encrypted.google.com

До списку новин