загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ходьба запобігає інфарктові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Серцево-судинні захворювання займають одне з провідних місць серед проблем зі здоров'ям у людства. Нездоровий спосіб життя, неправильне харчування і відсутність фізичної активності провокують прояв такого роду захворювань. У багатьох країнах ожиріння, як одна з найбільш частих причин, що призводять до хвороб серцево-судинної системи, вже розглядається як загальнодержавна проблема, вирішення якої потребує втручання спеціальних органів.

Хоча в багатьох випадках позбавиться від такого роду проблем можна збільшенням рухової активності, наприклад, бігом або ходьбою. Практично всі люди знають, що такі заняття сприяють зміцненню здоров'я, і, тим не менш, не можуть пересилити власну лінь і зайнятися зміцненням власного організму. А адже численні дослідження показують, що навіть енергійна ходьба значно знижує ризик захворювання гіпертонією, діабетом, ішемічною хворобою серця і знижує показники холестерину.

Згідно з американськими ученими з Національної лабораторії імені Лоуренса в Берклі, ходьба цілком може замінити біг. Таким чином, зовсім не обов'язково відводити якийсь певний час доби спеціально для спортивного бігу, що непросто зробити тим, хто багато працює і відчуває дефіцит вільного часу. Цілком достатньо приміром на роботу і з роботи діставатися пішки, минаючи поїздку в автомобілі або на громадському транспорті.

До списку новин