загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 способів "халявно" подорожувати світом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Життя в постійному русі - це завжди цікаво... і дорого. Проте є способи подорожувати країнами світу і, при цьому, витрачати мінімум грошей.

1. www.couchsurfing.org/ Його мета - зробити подорож по світу для всіх охочих доступною, без великих грошових витрат. Приїхавши в іншу країну, людина живе в сім'ї місцевих жителів абсолютно безкоштовно, при цьому люди, що приймають її, можуть допомогти оглянути місцеві визначні пам'ятки, провести час цікаво і пізнавально. Просити гроші за прийом заборонено за правилами співтовариства, але подарунок або допомога у веденні господарства зробити можна.

2. Turtle Teams, "Черепахові команди". Це тисячі невеликих груп по всьому світу, що допомагають морським черепахам, які перебувають на межі зникнення. Більше інформації можна дізнатися на сайтах: www.seaturtles.org і www.cccturtle.org.

3. Conservation Volunteers, Австралія і Нова Зеландія www.conservationvolunteers.com.au. Назва організації приблизно звучить як "добровільні захисники природи". Загальне завдання учасників - захист природи і розвиток екотуризму. Британська версія фонду - BTCV (British Trust for Conservation Volunteers), www.btcv.org.uk.

4. Sudan Volunteer Programme www.svp-uk.com для тих, хто знає англійську мову - це непоганий спосіб заробити за літо, адже програма орієнтована на навчання суданських дітей і студентів іноземної мови.

5. Appalachian Trail Conference www.appalachiantrail.org Мета - збереження 2,175-мильного надбання організації, 250000 акрів зеленої землі від штату Мен до Джорджії.

6. Trip Leader for HF Holidays, Європа www.hfholidays.co.uk - це одна з найпопулярніших європейських організацій, що відправляє добровольців в піший туризм.

7. Help Exchange-www.helpx.net - на цьому веб-сайті перерахований список всіх господарів по всьому світу, які потребують додаткової сили: чи то ферма, чи невеликий сад, школа чи церква, споруда будівлі або простий громадський центр.

8. Peace Corps - www.peacecorps.gov - унікальний шанс жити і працювати в чужій країні, працюючи в різних сферах, починаючи від охорони здоров'я, порятунку навколишнього середовища і т. д. Крім цієї організації існує і американський проект Voluntary Services Overseas (Добровільні послуги за кордоном ) - www.vso.org.uk.

9. United Nations Volunteers - добровольці ООН www.unv.org - надає широкий спектр допомоги, починаючи від охорони здоров'я і закінчуючи допомогою після стихійних лих.

10. WWOOF www.wwoof.org Охочі працювати на фермі по 6 годин на день, мають заповнити бланк. Через якийсь час, якщо Ви підійдете, то один з фермерів готовий буде надати Вам житло і їжу за роботу. Причому Вам буде надано право вибору: з бажаної країни агротуристу показують весь каталог фермерів, що беруть участь в програмі. Залишається лише набрати номер і домовитися про терміни і умови перебування. На сьогоднішні WWOOF працює в 53 країнах.

До списку новин