загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Олександр Шевченко відновлює соціальний проект для пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Уже з 19 квітня стартує новий сезон триденного безкоштовного відпочинку пенсіонерів у ТК «Буковель». Люди літнього віку, народжені до 1950 р., разом зі своїми чоловіками чи дружинами, протягом трьох днів зможуть відпочити та оздоровитись на території курорту.

Програма табору буде включати процедури у медичному центрі, сольовій кімнаті, екскурсії територією комплексу. За бажанням зможуть відвідати вечірні розважальні програми.

Даний проект розрахований в першу чергу для людей похилого віку, які з різних причин не змогли скористатись ним минулого року.

Мета цієї ініціативи – дати можливість пенсіонерам Івано-Франківська відчути себе повноцінними та потрібними членами нашого суспільства.

Нагадаємо, соціальний проект був започаткований влітку минулого року. До 16 грудня включно, за сприяння депутата обласної ради Олександра Шевченка, на безкоштовний відпочинок до ТК «Буковель» приїхало понад 4 тисячі пенсіонерів.

Олександр Шевченко на цьому не зупиняється, і обіцяє: безкоштовний проект охопить всіх людей похилого віку Івано-Франківська.

До слова, директор туристичного комплексу «Буковель» є ініціатором багатьох інших соціальних програм. Серед них оздоровлення для дітей з ДЦП та іншими вадами здоров’я, табір для обдарованих та малозабезпечених школярів, а також одноденні екскурсії для всіх мешканців Івано-Франківська.

Довідка:

Поїздки для пенсіонерів відбуваються кожних три дні. Перша зміна триденного відпочинку розпочалася 19 квітня. Тел. для реєстрації учасників:

095 55 26 426

095 15 76 544

099 44 99 650 (телефонувати з 15.00 до 19.00, крім неділі)

До списку новин