загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Французький художник розмалював будинок в українському стилі у Харкові

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Французький художник-мураліст Жюльєн Маллан у Харкові розмальовував стіни кількох будинків.

Один із них - чотириповерховий житловий будинок - він оздобив в українському стилі, намалювавши на ній традиційну українську ляльку-мотанку, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

"На стіні зображена дівчинка в традиційному українському костюмі, яка летить. Складається таке враження, що вона зняла з голови своє обличчя і тримає його в руках. Замість її обличчя - хрест. Це зображення є традиційним для українських ляльок. У неї також дві інші руки: в одній вона тримає різдвяне яйце, а в іншій - пташку. Це теж український птах", - так описує свій малюнок французький художник.

За словами Маллана, українська лялька-мотанка, яка знайшла своє відображення у формі сучасного вуличного мистецтва "стріт-арт", дозволяє молоді більше дізнатися про українські традиції та звичаї. Для нього це можливість встановити діалог між культурами.

Над зображенням ляльки художник працював 5 днів. Малюнок переносився на стіну за допомоги проектора, з якого і робився контур. Малювати допомагали харківські художники, які підіймалися на рівень четвертого поверху за допомогою підйомника.

Окрім цього автор розмалював у Харкові стіни міських інтернатів для дітей та гімназії №18.

Нагадаємо: Жюльєн Маллан - сорокарічний художник із Франції. Більше 20 років він подорожує світом, малюючи різні зображення на фасадах будинків у непривабливих та нетуристичних районах.

До списку новин