загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кілька порад, як відмити машину доступними засобами

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Забруднення машини, як поверхні, так і салону, неминучі. Сайт lifehacker.ru дає кілька порад, як позбутися їх доступними засобами.

Бруд і мошок легко відтерти від лобового скла Кока-колою. При цьому капот краще прикрити рушником. Допоможе також справитися зі складними забрудненнями звичайне лезо від одноразової бритви.

Спрей WD-40 видалить забруднення, жучків, старі наклейки, результати життєдіяльності птахів і сік ягід з решітки радіатора і взагалі всіх зовнішніх поверхонь автомобіля. Бризніть небагато рідини на забруднення, трохи почекайте і протріть.

Щоб делікатно, не подряпавши, помити машину, краще використати старі колготки як ганчірку і мильну воду.

Якщо на машині є мікроплями іржі, запобігти її подальшому поширенню допоможе лак для нігтів. Використати можна прозорий або підібрати колір у тон машини. Кольоровим лаком можна замазати дрібні дряпини.

Якщо в салоні випадково пролилася кава, спочатку промокніть пляму паперовим рушником, наскільки це можливо. Залишки допоможе видалити така суміш: 1л води, 1 столова ложка оцту, 1/2 чайної ложки засобу для миття посуду. Цією сумішшю обробіть пляму, почекаєте 15 хвилин, потім змивайте теплою водою. Якщо склад не подіяв, повторіть те саме, збільшивши кількість оцту.

Очистити оббивку салону і сидінь від жирних плям допоможе вже знайома нам рідина WD-40. Бризкаємо на пляму, залишаємо ненадовго і протираємо ганчіркою. WD-40 справиться і з такою складною проблемою, як жуйка на підлозі або сидінні. Метод дії точно такий самий - збризнути, почекати, стерти.

Якщо у вас в машині, вибачте, когось знудило, то боротися з таким забрудненням слід газованою водою. Налийте її на пляму, трохи почекайте і видаліть все паперовими рушниками.

У машині з'явився неприємний запах? Купіть звичайне вугілля і залиште відкритий пакет в машині на ніч. Вугілля чудово абсорбує запахи (навіть запах сигаретного диму).

До списку новин