загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чим корисна зелень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Настав час свіжої зелені, в якій зберігаються всі необхідні вітаміни, які легко засвоюються організмом. Салат, заправлений олією або сметаною — найкращий варіант.

Петрушку корисно вживати при запальних процесах в організмі, слабкому зорі, виразці. Вона містить велику кількість необхідних організму мінеральних солей.

Кріп допомагає при безсонні, зменшує головний біль, має жовчогінний ефект.

Листя салату допоможуть знизити рівень холестерину, сприяють прискоренню метаболічних процесів в організмі.

А ароматна селера має безліч чудових якостей: містить каротин, вітаміни В, В2, солі кальцію, магнію, фосфору, щавлеву кислоту. Заспокійливо діє на нервову систему, підвищує потенцію, допомагає при безсонні. А суп-пюре із селери до того ж допоможе швидко схуднути.

До списку новин