загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Любомир Гузар презентував нову аудіокнигу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Закон повинен забезпечити людині свободу, а не обмежувати її. Про це говорив Блаженніший Любомир Гузар на презентації нової аудіокниги під назвою "Суспільство і закон".

Це завершальний том трилогії, побудованої у формі запитань і відповідей. Архиєпископ-емерит Української греко-католицької церкви відповідає на запитання, які хвилюють суспільство. Відповіді Блаженнішого тривають півтори години і стосуються, зокрема, таких тем: смертна кара і довічне ув'язнення, суд присяжних, невинно засуджені, право громадян на фізичний спротив.

Нагадаємо, книга архієпископа УГКЦ Любомира Гузара під назвою "Три дороги" вже зникла з полиць українських книгарень. У творі Блаженніший дає відповіді, як у сучасному світі, в часи знецінення духовних вартостей і переважання матеріального, сприймати самих себе, як навчитись будувати стосунки з ближніми і знайти власний шлях до Бога.

До списку новин