загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Фестиваль писанок у Львові (6 квітня - 5 травня)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 6 квітня по 5 травня 2013 року в центрі Львова пройде III Фестиваль писанок, який перетворить місто на справжній музей писанки під відкритим небом.

Основною ідеєю Фестивалю писанок у Львові є популяризація великодніх традицій і прикраса міста за допомогою невід'ємного символу Великодня - писанки. У ці дні місто перетвориться на музей писанки під відкритим небом, де з різних матеріалів будуть створюватися та оформлятися писанки: з гілок, квітів, кульок, шоколаду, пінополістиролу, дерева і т.д.

Кожен охочий зможе приєднатися до загальноміського фестивалю писанок, для чого потрібно лише створити власну писанку та виставити її на загальний огляд.

Протягом фестивалю його учасники будуть виготовлятися писанки з шоколаду, з повітряних куль, з дерева, з квітів та багато інших цікавих і несподіваних матеріалів класичного символу Великодня - їх встановлять на вулицях і в різних закладах Львова, які згодом об'єднаються в одну велику загальноміську виставку писанок.

Таким чином, об'єднавшись, всі учасники фестивалю створять новий оригінальний "Великодній туристичний маршрут" на період святкування одного з найбільших християнських свят.

Також під час фестивалю відбудеться майстер-клас з розписування пасхальних яєць. Для виготовлення писанок будуть використовуватися пластикові заготовки, учасники майстер-класу будуть розфарбовувати їх акриловими фарбами. Після того як писанки будуть готові, їх розвісять на деревах у центрі міста на час всіх великодніх свят.

До списку новин