загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Японські компанії дитячого харчування починають виробляти товари для пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Провідні компанії Японії із виробництва дитячого харчування переключаються на випуск товарів для людей похилого віку, повідомляє міжнародне радіо країни. Це обумовлено зростанням кількості людей старшого віку (із 127 мільйонів населення Японії майже 37 мільйонів мають вік понад 65 років) та подальшим скороченням народжуваності (нині в країні всього 17 мільйонів дітей у віці від 0 до 14 років).

Відзначається, що компанія Wakodo останнім часом подвоїла виробництво (майже до 40 найменувань) готових до споживання харчових продуктів у пакетах, призначених для пенсіонерів. Ще один місцевий виробних молочних сумішей – компанія Meiji – вирішила збудувати завод, який спеціалізуватиметься на виробництві продуктів саме для цієї категорії населення. При цьому враховується та обставина, що ринковий попит мільйонів японських ветеранів, які щомісяця отримують майже 30 мільярдів доларів у вигляді пенсій, вже давно став вагомим фактором розвитку економіки країни.

До списку новин