загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні літніх людей більше, ніж молоді – МОЗ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні літніх людей більше, ніж молоді. Як повідомили УНІАН у Міністерстві охорони здоров’я, головна і найбільш яскрава прикмета змін вікової структури населення України – старіння населення, яке проявляється у зростанні кількості літніх людей і зниженні числа молодих людей.

У відомстві повідомили, що у 2012 році дітей народилося на понад 10 тисяч більше, ніж у 2008 році. Загальний коефіцієнт народжуваності населення збільшився: від 11,0% у 2008 році до 11,4% у 2012 році, або на 3,6% серед всього населення, на 8,6% – в селах, на 0,9% – в містах.

Також у МОЗ поінформували, що, за рівнем народжуваності, області України розподіляються на три групи: депресивні (з огляду на дітородну активність)– переважно східні; області, яким притаманна надзвичайно низька народжуваність, що не забезпечує відновлення чисельності населення (Чернігівська, Луганська, Сумська, Черкаська та Донецька області); західніз відносно високими показниками народжуваності. Західному регіону притаманніпорівняно високі сумарні коефіцієнти народжуваності (1,2–1,6 дитини на одну жінку).

До списку новин