загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кілограм ківі подовжує життя на місяць

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ківі - не тільки смачний, але і неймовірно корисний фрукт. Останні дослідження показали, що кілограм цього зеленого фрукта може помітно продовжити життя.

Ківі містить велику кількість вітаміну С (більше, ніж в апельсині або лимоні), органічні кислоти, магній, пектини, фосфор, калій, залізо, флавоноїди, пектини, ензими. Регулярне вживання ківі сприяє виробленню гормону щастя ендорфіну, за рахунок чого підвищується настрій.

Крім того, тропічний фрукт нормалізує тиск, роботу нирок, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної і дихальної систем, знижує нервозність і попереджає передчасне посивіння волосся. Він також має протипухлинну дію.

Все це сприяє продовженню життя. За підрахунками західних дієтологів, 1 кілограм ківі збільшує тривалість життя на 1 місяць!

Особливо приємно, що в ківі дуже мало калорій (зрілий плід ківі містить до 9% вуглеводів, енергоцінністьь становить 40 ккал на 100 грамів м'якоті). Так що можна не боятися за свою фігуру.

До списку новин