загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Закарпатті “карткові” аферисти використовують записи телефонних розмов постраждалих

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Останнім часом почастішали випадки крадіжки грошей у довірливих закарпатців з допомогою телефонних дзвінків.

На цьому тижні до редакції видання “Трибуна” звернулося троє постраждалих, усі пенсіонери в яких “карткові” аферисти видурили кошти.

Злочинна схема проста до банальності. По мобільному телефону майбутню жертву повідомляють, що її син знаходиться у міліції і для “вирішення” проблеми необхідно перечислити на картку “Приватбанку” певну суму. У наших випадках фігурували три,чотири і сім тисяч гривень. Просять не класти трубку і “ведуть” до терміналу самообслуговування, весь час тримаючи у напрузі. Там називають номер карти. Людина після пережитого шоку навіть не пам’ятає його і не знає куди перечислила гроші.

Але найголовнішим у цій схемі є те, що всі постраждалі чітко чули на телефоні голоси своїх рідних і це було вирішальним моментом для прийняття рішення про перечислення грошей.

Тому з великою вірогідністю можемо зробити висновок, що шахраї для своїх махінацій використовують записи телефонних розмов постраждалих .

Правоохоронні органи мають встановити, яким чином злочинці мають доступ до телефонної мережі українських мобільних операторів

До списку новин