загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійному фонду РФ заборонять збирати соціальні податки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд РФ позбавлять права збирати страхові внески, ця функція перейде до Федеральної податкової служби. Про це в номері від 21 травня пише газета «Ведомости» з посиланням на трьох федеральних чиновників. За їх словами, реформу підтримав прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв.

В уряді вважають, що передача повноважень з адміністрування страхових внесків ФНС знизить навантаження на бізнес, так у нього стане на одного перевіряючого менше. У які терміни планується впровадити зміни, не повідомляється.

Пенсійний фонд отримав право збирати страхові внески в 2010 році, до цього соціальні податки адмініструвала ФНС. Тоді ж відбулася реформа страхових внесків - вони отримали сучасну назву (до 2010 року вони назвалися єдиним соціальним податком).

За рахунок страхових внесків забезпечується виплата пенсій і безкоштовна медицина. Ставка страхових внесків становить 30 відсотків, з неї 22 відсотки направляється до Пенсійного фонду (16 відсотків витрачається на поточні виплати пенсіонерам, а інші шість відсотків становлять накопичувальну частину). Решта вісім відсотків надходять до Фонду соціального страхування (5,1 відсотка) і до Фонду обов'язкового медичного страхування (2,9 відсотка).

 Юдіна Каріна

До списку новин