загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Які рослини допомагають не старіти?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відомо, що природа володіє безліччю трав, які наділені лікувальними властивостями. Тому лікарські трави користуються попитом і популярністю. Існує навіть така думка, що є рослини, які здатні скорочувати період старіння організму. Провівши деякі дослідження, вчені дали висновок - це дійсно правда.

Розповімо трохи про деякі види трав, які допомагають продовжити вам молодість і позбавляють від вікових захворювань.

Соя і лугова конюшина. У цих рослинах є фітоестрогени, які подібні гормонам естрогенів, виробленими людським організмом. Саме ці речовини виступають в якості захисту від більшості хвороб, притаманних людям похилого віку.

Вчені з'ясували, що ці трави допомагають при клімаксі. Під час прийому капсул лугової конюшини симптоми клімаксу зменшувалися до мінімуму. Зміст фітоестрогенів воронця гроздевідного в такому препараті, як клімадінон, допомагає аналогічним чином при такому стані жіночого організму.

Японці вживають у своєму раціоні багато сої, тому населення цієї країни набагато менше (в порівнянні з іншими країнами) страждає інфарктами і раковими захворюваннями жіночих органів.

Альфа-ліпоєва кислота. Використовується в якості харчової добавки, була знайдена в картоплі. Ця речовина здатна стимулювати ріст. У малих кількостях ця кислота перебувати в організмі людини, а також - тварин і в рослинах. Цей засіб є прекрасним методом боротьби від зморшок і інших процесів старіння шкіри.

Лохина і чорниця. Здавна відомо, що чорниця підвищує гостроту зору. На її основі офтальмологія використовує безліч препаратів. З чорниці використовують витяжку таких речовин, як антоціанозіди, які здатні регенерувати сітківку ока. Антиоксиданти, які містяться в чорниці, допомагають відновлювати зруйновані клітини. Сьогодні вчені намагаються дізнатися, яким ще чином чорниця допоможе при лікуванні очних захворювань.

Володимир Романюк

До списку новин