загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У "Феофанії" безкоштовно видалятимуть ракові пухлини

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Головлікар запевняє, що процедура буде безкоштовною для тих, хто матиме відповідне направлення від медиків.

Задешево та навіть безкоштовно обіцяють лікувати онкохворих в столичній клінічній лікарні "Феофанія", йдеться у сюжеті випуску ТСН.Ранок.

У лікарні з'явилася радіохірургічна система для видалення онкологічних пухлин.

 Процедура опромінення триває 15-20 хвилин. Від подібних систем відрізняється тим, що пацієнта не треба фіксувати.

Система сама помічає найменші рухи хворого й автоматично повертає стіл з пацієнтом в потрібне положення - лікувальний промінь все одно випалить пухлину і не зачепить здорових тканин.

Медики кажуть, що лікуватимуть новим методом не тільки можновладців. Операція коштує 25 тис. грн. За направленням, обіцяють, ані копійки.

"Для дітей лікування по направленню з Охматдиту абсолютно безкоштовне. І для людей, які офіційно через управління охорони здоров'я направлені з регіонів, через управління охорони здоров'я Державного управління справами, також безкоштовне", - запевнив головний лікар "Феофанії" Ігор Семенів.

До списку новин