загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

За рік кількість працюючих в Україні зменшилася на 200 тисяч

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Пенсійному фонді сподіваються на виконання річного плану, незважаючи на те, що в 2013 році відзначається зниження зайнятості населення України.

За словами заступника голови правління Пенсійного фонду Валентини Нікітенко, за перші чотири місяці 2013 року кількість працюючих зменшилася на 200 тис. осіб у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Пенсійний фонд України завершив фінансування виплат травневих пенсій загальним обсягом понад 20,6 млрд грн, забезпечивши виплату пенсій і грошової допомоги в повному обсязі по всіх регіонах України, передає УНІАН.

Також зазначимо, що протягом січня—травня 2013 року до Пенсійного фонду надійшло 53,3 млрд грн, що дозволило виконати плановий показник на 103,5 %.

Нагадаємо, що в лютому уряд затвердив бюджет Пенсійного фонду України на поточний рік з доходами 230,3 млрд грн, видатками 252,1 млрд грн і дефіцитом 21,8 млрд грн, що на 5,4 млрд грн (24,8 %) менше за фактичний показник 2012 року.

Як повідомляв «Ракурс», 15 квітня 2013 року Кабмін ухвалив постанову «Про підвищення розмірів пенсій у зв’язку із зростанням середньомісячної заробітної плати штатного працівника в Україні».

До списку новин