загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні - професійне свято українських прикордонників

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Керівники України привітали прикордонників з професійним святом, яке відзначається 28 травня.

"Відданість Батьківщині, високий професійний рівень, непохитна воля і вірність прикордонним традиціям є характерними рисами сучасного захисника кордонів України. Комплексний розвиток системи охорони державного кордону, впровадження новітніх технологій та висока культура прикордонного контролю і надалі будуть забезпечувати належний рівень національної безпеки, законності і правопорядку", - йдеться у привітанні президента України Віктора Януковича.

Глава держави подякував прикордонникам та ветеранам прикордонної служби за чесність, мужність, витримку і бездоганну службу під час виконання свого громадянського обов'язку і побажав їм міцного здоров'я, щастя і благополуччя.

"Переконаний, що прикордонники завжди з честю захищатимуть політичні, економічні та військові інтереси української держави", - підкреслив В.Янукович.

Своєю чергою прем'єр-міністр України Микола Азаров зазначив, що День прикордонника - це "символ вшанування славних традицій героїзму, мужності і самовідданості в службі багатьох поколінь охоронців кордонів нашої Батьківщини".

"Своєю цілодобової напруженої службою прикордонники вносять гідний внесок у зміцнення національної безпеки країни і одночасно створюють необхідні умови для того, щоб кордон не став штучним бар'єром для ділового співробітництва і дружніх контактів. Сумлінністю, високим професіоналізмом, вірністю присязі ви по праву заслужили довіру і повагу наших співвітчизників", - йдеться у привітанні прем'єра.

М.Азаров висловив упевненість, що українські прикордонники й надалі будуть надійно захищати кордони держави, сприяти покращенню його іміджу на міжнародному рівні.

Прем'єр побажав прикордонникам міцного здоров'я і благополуччя, добра, натхнення та успіхів у почесній службі на благо України.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак зазначив, що у святковий день особливо теплі слова адресуються ветеранам прикордонної служби, які з честю пройшли важкі випробування воєнних років.

"Ви є гідним прикладом для майбутніх захисників нашої Вітчизни і тих, хто сьогодні охороняє кордони України. Переконаний, що прикордонники незалежної української держави, які є зразком професіоналізму, чесності та високої культури, самовідданості в захисті батьківської землі, і надалі будуть примножувати славу попередніх поколінь ", - підкреслюється у привітанні В.Рибака.

Спікер парламенту побажав прикордонникам миру, добра, благополуччя, наснаги та успіхів у почесній службі.

До списку новин