загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кондиціонер може стати розплідником інфекцій, які вражають органи дихання

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Звичайний домашній кондиціонер може стати розплідником небезпечних для здоров'я людини інфекцій.

Як йдеться в сюжеті програми "Територія обману", фільтри побутового пристрою вже за місяць збирають велику кількість пилу, в якому живуть бактерії. Крім того сам кондиціонер ідеальне місце для розмноження бактерій, оскільки в ньому досить волого і зберігається сприятлива температура.

Одна з найнебезпечніших інфекцій, яка живе на фільтрах кондиціонерів - Legionella pneumophila, яка викликає гостру хворобу дихальних шляхів Легіонельоз.

У 70-х роках в США ця бактерія поклала на лікарняне ліжко одразу 40 солдатів американських збройних сил. Експерти кажуть, що це не єдина бактерія, яка поселяється в кондиціонері.

Експерти кажуть, що в пристрої не рідко поселяється грибок, кишкова паличка та десятки інших небезпечних для здоров'я інфекцій. Крім того, кондиціонер не провітрює приміщення, а лише охолоджує повітря.

Тож якщо тривалий час не провітрювати кімнату і покладатися на кондиціонер, то кількість вуглекислого газу невпинно зростатиме. А це у свою чергу може викликати параліч дихальних шляхів.

Фахівці радять чистити фільтри кондиціонеру щомісячно. А раз на півроку обробляти спеціальними хімічними засобами і сам кондиціонер.

До списку новин