загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прокуратура міста захищає права черкаського пенсіонера, який через паперову тяганину не отримав 18 тис гривень пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Прокуратура міста Черкаси представляє в суді інтереси 56-річного жителя Черкас, якому через несвоєчасне надання за місцем роботи документів не виплачено понад 18 тисяч гривень пенсії.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Маючи більше 26 років стажу роботи та отримавши з грудня 2011 року право на пенсію за пільговим Списком№2, чоловік не зміг її оформити, оскільки на підприємстві, де він працював з 1984 року, йому відмовляли у видачі уточнюючої довідки про підтвердження спеціального стажу роботи.

Як наслідок, чоловік був позбавлений можливості отримувати пенсію з грудня 2011 по листопад 2012 року.

– Щоб захистити соціальні права черкащанина, прокуратура міста направила до суду позов про стягнення зазначеної матеріальної шкоди, – повідомляє начальник відділу прокуратури міста Сергій Зубенко.

До списку новин