загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кожен п’ятий американець страждає на психічне захворювання

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сорок п’ять мільйонів американців, або майже кожен дорослий громадянин США, страждають від різного роду психічних захворювань.

Про це зауважив глава Білого Дому Барак Обама у понеділок на національній конференції з психічного здоров’я, яка відбулася за участю президента, віце-президента, представників влади, медиків, педагогів, адвокатів та релігійних лідерів.

"Правда полягає у тому, що щороку кожен п'ятий дорослий страждає на психічне захворювання - кожен п'ятий. Сорок п'ять мільйонів американців страждають від таких речей як депресія або тривожність, шизофренія або посттравматичний стресовий розлад. Молоді люди схильні до цього рівною мірою", - сказав Обама.

На його переконання, американське суспільство має позбутися стереотипу стосовно того, що при психічних розладах соромно звертатися за медичною допомогою та обговорювати проблеми. За словами Обами, наразі менше 40 відсотків людей, які страждають психічними захворюваннями, отримують лікування.

"Тепер замисліться про це: чи сприймали б ми, якщо б тільки 40 відсотків американців з раком отримали лікування?", - запитав президент.

За результатами конференції було домовлено розпочати роз’яснювальні кампанії у ЗМІ та соцмережах, а також у студентських осередках, навчати педагогів ранньому розпізнаванню психічних захворювань та низку інших заходів.

Крім того було запущено новий урядовий сайт mentalhealth.gov, на якому міститься інформація про основи психічного здоров’я, поради про те, де отримати допомогу, та інші роз’яснювальні матеріали.

Підвищена увага до питань психічного здоров’я американської нації була викликана, головним чином, планами адміністрація Обами щодо скорочення насильства із застосуванням зброї в країні.

До списку новин