загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Очищення організму рисом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рис має унікальні абсорбуючі властивості. З його допомогою покращується обмін речовин, якісно змінюється загальне самопочуття, налагоджується робота печінки і нирок. Зникає набряклість. Іноді проходять хронічні запальні процеси.

Підготовчий етап:

Щоб прибрати непотрібний людині крохмаль і посилити поглинаючі властивості рису, його вимочують у воді. Для цього знадобляться 5 склянок, які відразу краще пронумерувати. У перший день в склянку № 1 кладуться 2-3 ложки промитого рису, які заливаються склянкою води. На наступний день те ж саме проробляють з другою склянкою, а з першого воду зливають, замінюючи її свіжою. Повторювати ці дії потрібно кожен день, додаючи нову ємність.

На п'ятий день рис з першої ємності потрібно зварити і з'їсти. І відразу заповнити склянку новою порцією. Таким чином, на шостий день починається чистка організму.

Основний етап:

Вранці треба випити склянку теплої води з лимонним соком. Через 20 - 30 хвилин з'їсти зварений рис, не приправляючи його ні сіллю, ні маслом, ні цукром. Важливо ретельно пережовувати рис.

Через 4 години можна попити (краще робити вибір на користь теплої води або зеленого чаю з лимоном), ще через 20-30 хвилин можна починати харчуватися як звичайно, обмежуючи споживання солоного, жирного, гострого, продуктів з штучними добавками і рафінованим цукром, а також алкоголю.

Протипоказання: Людям із низьким тиском необхідно проконсультуватися з фахівцем - можливі головні болі.

Нагадаємо, раніше редакція "Здоров'я" повідомляла про те, як очистити печінку.

До списку новин