загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нельсон Мандела у важкому стані в реанімації

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Стан здоров'я госпіталізованого першого чорношкірого президента ПАР Нельсона Мандели залишається важким, він як і раніше в реанімації. Про це повідомив представник президентської адміністрації Мак Махараж.

94-річний Мандела був поміщений в клініку в ніч на минулу суботу "у важкому, але стабільному стані" через черговий рецидив легеневої інфекції. Під час 27-річного тюремного ув'язнення він хворів на туберкульоз.

Президент ПАР Джейкоб Зума планує відвідати Манделу "у відповідний час". У неділю дочка Мандели Зіндзі повідомила журналістам, що була у батька. "Все нормально, він боєць", - сказала вона.

Зума закликав націю молитися за Манделу. До його будинку під Йоханнесбургом люди приносять квіти і кладуть камені, на яких написані побажання якнайшвидшого одужання. У будинки та лікарні постійно чергують журналісти, хоча адміністрація президента просила "поважати приватне життя Мандели і його родини". Заголовки газет варіюються від "Нація єдина в молитві за Манделу" до "Пора його відпустити", зазначає ИТАР-ТАСС.

З минулого грудня Мандела вже вчетверте потрапляє до лікарні через проблеми з легенями. Крім того, наприкінці минулого року йому була зроблена операція з видалення жовчних каменів. Колишній глава держави, якому 18 липня має виповнитися 95 років, вже давно не з'являвся на публіці. Востаннє його бачили на трибуні стадіону під час фінального матчу чемпіонату світу з футболу в ПАР у 2010 році.

Юдіна Каріна

До списку новин