загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві китайці-шахраї за допомогою сучасних пристроїв непомітно крали гроші в банкоматах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Гості з Китаю "модернізували" столичні банкомати за допомогою спеціальної накладки.

У столиці гості з Піднебесної перетворили банкомат на пристрій для шахрайства, йдеться в сюжеті ТСН.

На прийомник для карток китайці встановлювали спеціальну накладку, яка крала інформацію про карту. А чужі пін-коди знімала на мікрокамеру.

"Магнітна стрічка, яка є на карті, дозволяла зчитувати інформація з картки. А маленька камера допомагала зловмисникам знімати на відео пін-код", - розповіла прес-офіцер Подільского рай управління МВС Юлія Шевчук.

Щоб більше заробити, китайці навмисне обрали два популярних банкомати.  Однак, кажуть правоохоронці, мільйонерами стати  не встигли. В одному з банків швидко помітили "китайський витвір".

Одного шахрая спіймали на гарячому, коли він знімав цей пристрій. Іншого - й досі розшукують. Бо виказувати свого товариша спійманий відмовився. А разом із цим забув - ще й українську та російську мови. Щоб згадав - із китайцем довго довелося спілкуватися через перекладача.

На додачу, у нього була туристична віза. Яка тепер може перетворитися на тимчасову прописку - в українській тюрмі. Бо китайцеві світить до 5 років за ґратами.

У самому ж банку, який затримав шахрая, кажуть, то не перший інцидент за участю іноземців. У травні в столиці затримали ще й жителя Молдови. Той також хотів зчитувати інформацію з карток, але не встиг.

Олександр Романюк

До списку новин