загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Житомирський марафонець відсвяткував свій 78 день народження олімпійським забігом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Житомирі на Олімпійському дні свій 78 день народження відсвяткував марафонець, який за життя пробіг близько 140 марафонів. Дідусь почав бігати ще в 1958 році.

Він закликав молодь займатися спортом і відзначив свій 78 день народження забігом на 1000 метрів.

Керівники області щиро привітали спортсмена Юрія Антоновича Овчинникова, який саме в цей день відзначає сімдесят восьмий рік народження, 60 з яких він займається бігом.

14 червня в Житомирі пройшли урочистості з нагоди Олімпійського дня. Подібні заходи проводяться в Україні вже 19-й раз і включають в себе цілий ряд спортивних змагань, конкурси, вікторини. Нинішній Олімпійський день присвячений 100-річчю олімпійського руху в Україні.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

У Житомирському Олімпійському дні взяли участь вихованці дитячих навчальних закладів, школярі, студенти і навіть пенсіонери.

Прапори України та Олімпійського руху урочисто пронесли площею, на якій вишикувалися учасники свята, відомі житомирські спортсмени - Інна Євсєєва та Олексій Рачковський.

Поточний рік оголошений Президентом України Віктором Януковичем Роком дитячої творчості та здорового способу життя. Варто відзначити, що олімпійськими видами спорту в області займаються 37 тис. дітей.

У 2010 році на розвиток олімпійських видів спорту виділялося 50 тис. грн., Зараз - у 20 разів більше. І це дає свої плоди. Учасниками останньої Олімпіади були 5 спортсменів Житомирської області, один з яких, Валерій Андрійцев, завоював срібну нагороду.

Спортивне свято продовжилося легкоатлетичним пробігом: маленькі учасники - до 7 років - долали 50 метрів, школярі 7-14 років - 500 метрів, старші школярі та студенти - 1000 метрів.

До списку новин