загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Дачний сезон: як менше втомлюватися?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поради, щоб спина не боліла, руки не покривалися мозолями та не було сонячного удару. Як цього уникнути у важкий період праці на городі чи на дачі?

* Навіщо підгортати картоплю?

Щоб виростити ранню картоплю, садіть її на грядку близько один до одного за методом Міттлайдера, закривайте плівкою і не підсапуйте. Картоплину просто підкопують збоку, не вириваючи кущ.

* Пирій - в суп і кашу.

Пирій треба класти в супи і бульйони, цілими травинками; з готової страви його можна викинути. У пирії багато кремнію, без якого не засвоюється ще 70 мікроелементів, в тому числі кальцій - профілактика остеохондрозу і остеопорозу.

* Грядки, зручні для спини й голови.

Грядки робіть вузькі і довгі, зручні спині й голові. Якщо грядка вузька і піднята над проходом - коріння легше дихає, а це їм необхідно.

Якщо грядка довга - вона приємна оку. Її дуже зручно накривати плівкою. А якщо поставити дуги, то ця грядка дуже швидко перетворюється на теплицю.

Якщо грядка вузька і довга - її зручно прополювати. Просто сидите в проході на маленькій лавочці ... Спині зручно, рукам зручно - і голові зручно.

* Вигідні огірки.

Огірки можна солити без води, у власному соці. Для цього нарізати їх кубиками, зі старих зняти шкірку і пересипати сіллю як звичайно: на 1 л продукту 1 ст. ложка солі.

Якщо поспішаєте - нічого більше не додавайте, просто закрийте банку поліетиленовою кришкою і через добу поставте в холодильник. Огірків при такому способі засолювання входить в банку рази в 2-3 більше, ніж зазвичай.

* Швидка чистота.

Соковижималку мити клопітно, там стільки закутків! Не всі вони промиваються струменем води.

Заведіть звичайний дитячий пензлик для малювання. Сито соковижималки найкраще промивається зубною щіткою.

 

* Щоб руки молоділи.

Права рука у всіх виглядає старішою, ніж ліва. Зрозуміло чому: перше - городні роботи, друге - мити посуд, овочі.

Перед господарськими роботами намастіть руки маслом, воно створює на шкірі плівку і захищає від води. Воду для миття посуду і інших робіт беріть теплу, а не гарячу. Замість мила користуйтеся харчовою содою.

Мажте руки маслом, навіть коли одягаєте гумові рукавички, виходить косметичний компрес для шкіри!

До списку новин