загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гранатовий сік - один із способів стати молодше

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Існує багато способів стати молодше. Так, приміром, згідно з дослідженням, запах грейпфрута дійсно може спонукати чоловічий мозок повірити, що жінка приблизно на шість років молодше, ніж насправді, пишуть російські ЗМІ.

Але існують і реальні способи впливу на процес старіння, зокрема утворення зморшок.. Дослідження показують, що склянка гранатового соку в день запобігає розвитку зморшок, оскільки сповільнює процес природного окислення ("зносу") ДНК. Крім того, він пов`язаний з профілактикою серцево-судинних захворювань і зняттям стресу.

Чорниця, ожина та інші ягоди багатіна  антиоксидантні сполуки, відомими як антоціани, які зменшують зростання деяких ракових клітин, а також тонізують м`язи і поліпшують функції мозку. Вітамін С допомагає формувати колаген, який розгладжує дрібні і глибокі зморшки. Інші дослідження показали, що люди, які їдять багато риби, живуть довше. У них на 40 відсотків більш низький рівень смертності.

Помаранчеві овочі, такі як морква, гарбуз і кабачок багаті альфа-каротином. Дослідження показують, що люди, у яких високий рівень альфа-каротину, рідше вмирають від раку, хвороб серця або будь-якої іншої причини. Нарешті, австралійські дослідники виявили, що люди, які щодня накладають на себе хоча б ложку сонцезахисного крему, можуть похвалитися меншою кількістю зморшок порівняно з тими, хто не користується ним регулярно.

До списку новин