загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні шукатимуть цвіт папороті і загадуватимуть бажання

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У 2013 році літнє сонцестояння відбувається 21 червня, повідомляє ТСН.ua.

Цього дня спостерігається найдовший день і найкоротша ніч. Загалом у році є 2 сонцестояння. Ще одне відбувається 21 або 22 грудня.

Цей день уважається початком астрономічного літа, бо Сонце вступає до знаку Рака. Цей день був дуже важливим для наших предків. Бо саме під час літнього сонцестояння слов`яни відзначали день Купала.

Цей день і ніч асоціюються із магією, ворожінням, стрибками через багаття тощо. Також під цього свята вшановуються сили вогню та води, збираються цілющі трави. Молоді дівчата під час свята плетуть вінки, кидають їх у воду і визначають, де живе їхній суджений.

У найкоротшу ніч літа сміливці шукають цвіт папороті. За переказами, той хто його знайде розумітиме мову тварин і рослин, володітиме багатством та матиме щастя. За християнською традицією, це свято відзначають на два тижні пізніше. Кажуть, що в ніч на Купала треба спалювати старі речі та загадувати бажання.

Юлія ДОМАНСЬКА

До списку новин