загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Японії 83-річна жінка стала членом шкільної бейсбольної команди

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Учитися - ніколи не пізно. Пенсіонерка з Японії Тіе Камінакабеппу у віці 83 роки стала членом шкільної футбольної команди, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на місцеві ЗМІ.

Торік класний керівник умовив її вступити в шкільну жіночу бейсбольну команду.

Три роки тому жінка похилого віку вирішила продовжити свою освіту в старших класах загальноосвітньої школи Коцу в місті Кавасакі недалеко від Токіо.

Дебют Камінакабеппу на бейсбольному полі під час змагань жіночих шкільних команд префектури в ці вихідні викликав бурхливу реакцію у японських ЗМІ. Незважаючи на те, що її команда програла суперникам, жінка вважає цей матч вдалим життєвим досвідом.

Пенсіонери в Японії становлять майже чверть населення. У суспільстві пропагується здоровий і активний спосіб життя для тих, хто віком від 65 років.

Пенсійний вік називається "третім життям", у цей період багато японців намагаються присвятити час подорожам, різним захопленням, продовжити освіту або одержати нову професію.

Приміром, торік 73-літня жителька Японії побила власний рекорд як найстарший альпініст, що зробив сходження на найвищу вершину планети - Еверест.

У Німеччині 86-літня гімнастка шокувала глядачів складними кульбітами на брусах.

В Австралії 60-літня пенсіонерка кулаками відбилася від акули.

До списку новин