загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Львові водія, який не захотів везти пенсіонерів, звільнили

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Водія, який не захотів брати пенсіонерів в автобус і залишив їх на зупинці, звільнили з комунального АТП №1 у Львові.

 

Про це ZAXID.NET повідомив директор АТП Михайло Сидорович.

«Він звільнений», – сказав Михайло Сидорович.

Нагадаємо, фотокореспондент ZAXID.NET 11 червня зафіксував на відео розмову з водієм автобуса №37 (АТП №1), який того ж дня раніше залишив на зупинці пенсіонерку. Водій не заперечив, що не взяв людину до автобуса, оскільки мусів дотримуватись графіку. Фотокореспондент ZAXID.NET повідомив на гарячу лінію міста: «Водій, мало того, що дуже поспішав на зупинках і підбирав пасажирів просто на ходу, так ще й на Чорновола протягнув автобус метрів 10 далі, бо на зупинці стояло двоє пенсіонерів. Вони добігали. Я, виходячи через задні двері, попросив водія зачекати. Він навіть не звернув уваги. Пару разів газанув, даючи зрозуміти, що вже їде. Я вийшов, але ще тримаючи двері просив його зачекати. Та марно... Пенсіонери не встигли. Жінка плакала...».

Тоді ж в АТП в обласній асоціації перевізників пообіцяли звільнити цього водія.

Нагадаємо, у травні у Львові з АТП-1 звільнили 11 водіїв через те, що вони не видавали квитків пасажирам. Ще 45 водіїв з різних підприємств отримали догани.

До списку новин