загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Хворий на рак австралієць запропонував 10 порад вмираючим

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хворий на рак житель Австралії Деніс Райт, переживши вже кілька очікуваних "дат смерті", вирішив впорядкувати свої думки у вигляді "десяти порад вмираючого".

Нещодавно Райт відзначив свій 66-й день народження, але, починаючи з 2009 року, коли у нього виявили гліобластому - агресивну форму пухлини мозку, - він безліч разів занурювався у важкі думки про минуле життя.

Тим не менше, вже після відомостей про смертельний діагноз за нього вийшла заміж жінка, яка любить його і піклується про нього. Згодом не раз виявлялося, що доктори нерідко помилялися у своїх негативних очікуваннях про те, скільки ще часу відміряно Райту.

Наразі австралієць не знає, скільки йому залишилося, оскільки його життя може обірватися в будь-який момент. З моменту захворювання він веде блог під назвою Мій незваний гість, де розповідає про події свого життя.

Свої висновки Райт вказав у письмовому вигляді, оскільки його голосові зв'язки вже ледь функціонують. Ось що хворий пропонує як 10 рекомендацій:

1. Не витрачайте своє життя на роботу, яку ненавидите. Життя надмірно коротке, щоб жити тільки ввечері й у вихідні.

2. Якщо у вашому житті трапляється щось негативне, з чим ви не можете впоратися, - спробуйте з цим змиритися. Битися головою об стіну - справа марна.

3. Якщо вам здається, що ви можете щось поміняти, намагайтеся це зробити, підходьте з різних сторін. Постарайтеся розібратися в суті проблеми, і тоді ви зрозумієте, що з нею можна зробити.

4. Ні "хорошим" і "поганим" рішенням. Якщо ви зробили щось, як ви думаєте, неправильно, вийміть з цього урок, щоб наступного разу зробити краще. Ви ж не знаєте, як у кінцевому рахунку все може обернутися, а сидіти і сумувати - марна трата часу.

5. Не шкодуйте про минуле - ви все одно не можете його змінити. Живіть зараз. Але не одним моментом - він надмірно короткий. Зараз - це малий відрізок часу, що включає в себе частину минулого, трохи майбутнього і теперішнє.

6. Перепросіть того, кому, як ви вважаєте, могли зробити погано. Ви не досконалі, навіть не намагайтеся прикидатися, просто визнайте відповідальність за чиюсь біль.

7. Будьте відкритими для різних ідей якомога частіше. Не відкидайте для себе інші можливості.

8. Намагайтеся ніколи не втрачати почуття гумору, хоча це, звичайно, не завжди виходить.

9. Carpe Diem. Іншими словами, ловіть момент!

10. Не бійтеся смерті. Якщо ви не боїтеся смерті, то ви не будете боятися взагалі нічого з того, що може "викинути" ваше життя.

Зазначимо, що блог Деніса Райта, який відвідали більш ніж 250 тисяч людей усього світу, буде заархівований Національною бібліотекою Австралії та розміщено для постійного доступу онлайн.

До списку новин