загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Корисні властивості кефіру

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ще в минулому столітті вчені довели факт позитивного впливу кисломолочних продуктів на організм людини. Це пов`язано з формуванням здорової мікрофлори кишечника, запобіганням кишкових розладів.

Користь кефіру

Основною перевагою кефіру є його здатність до пробіотичних дії, позитивному впливу на склад мікробів кишечника.

Кефірні грибки являють собою союз молочнокислих стрептококів, безлічі мікроорганізмів, паличок, ароматоутворюючих і оцтовокислих бактерій та дріжджів. Власне завдяки такому унікальному поєднанню кефір здатний відновити мікробіоценоз у кишечнику.

Кефір здатний перешкоджати розвитку патогенної флори

Лікувальні властивості продукту грунтуються на бактерицидності молочнокислих мікроорганізмів по відношенню до збудника туберкульозу і шлункових кишкових захворювань. Таким чином, одна-дві склянки кефіру в день може запобігти розвитку кишкових інфекцій. Засіб допомагає швидко впоратися з дисбактеріозом, який викликається, наприклад, антибіотиками.

Кефір наділений імуностимулюючими властивостями, може перемогти хронічну втому. Він незамінний при порушеннях сну і розладах нервової системи. Ну а за рахунок молочної кислоти, яка міститься в кефірі, напій непогано втамовує спрагу, це дуже актуально в літні спекотні дні.

Юлія ДОМАНСЬКА

До списку новин