загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Світловодському районі пенсіонери втратили свої земельні ділянки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Через службову недбалість працівників пансіонату ветеранів війни та праці, 15 підопічних притулку залишились без своїх земельних паїв. Заведено кримінальну справу, пише Голос столиці.

На Кіровоградщині через службову недбалість адміністрації Власівського пансіонату ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням паї 15-ти підопічних закладу використовувалися сторонніми особами без відома власників.

Як повідомила прес-служба прокуратури області, за результатами перевірки проведеної Світловодською міжрайонною прокуратурою встановлено, що службові особи вказаного пансіонату неналежним чином виконують свої службові обов’язки з контролю за додержанням майнових прав підопічних, які мають у власності нерухоме майно, земельні ділянки тощо. Внаслідок цього паї 15-ти підопічних фактично вибули з їх розпорядження.

Земельні ділянки цих осіб використовуються орендарями, проте кошти за користування власники землі не отримують, про укладання договорів їм також нічого не відомо.

Минулого тижня Світловодською міжрайонною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість).

До списку новин