загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Цей день в історії/ 11 липня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Всесвітній день шоколаду.

Всесвітній день народонаселення.

1533 — Папа Клемент VII оголосив, що шлюб короля Англії Генріха VIII і Катерини Арагонськой все ще вважається дійсним та відлучив короля від церкви. Король до цього часу вже розлучився з першою дружиною і одружувався на Анні Болейн, зв’язки між англіканською церквою і Ватиканом були розірвані.

1613 — У Москві відбулася коронація Михайла Федоровича Романова, родоначальника нової династії Романових на московському престолі.

1943 — кульмінація так званої Волинської різанини. На світанку сотні УПА, діючи зненацька, напали на десятки польських сіл і селищ в трьох округах: Ковельському, Горохівському та Володимирському. У той день кілька тисяч поляків та членів мішаних польсько-українських родин, включаючи дітей, жінок та старих, було вбито.

1944 — засновано Українську Головну Визвольну Раду — політичний провід УПА

2008 — Компанія Apple Inc. відкрила iPhone App Store

В цей день народились:

1657 — Фрідріх I, курфюрст Бранденбурзький, перший пруський король (+ 1713).

1934 — Джорджо Армані, італійський дизайнер модного одягу і аксесуарів, чільник дому моди свого імені

1939 — Борис Нечерда — український поет-шістдисятник.

1969 — Гуцуляк Олег Борисович, український письменник, філософ, автор геокультурної концепції «Мезогея (МезоЄвразія) », автор книги «Пошуки заповітного царства».

До списку новин