загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Перегляд телевізора скорочує життя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вчені дослідили, що телевізор не менш шкідливий, ніж нікотин.

За даними дослідження, люди, які дивляться телевізор у середньому по шість годин на день, ризикують прожити на п'ять років менше, ніж їхні однолітки, вільні від цієї залежності.

Тож година біля телевізора скорочує життя в середньому майже на 22 хвилини.

Науковці використали раніше опубліковані дані масштабних австралійських досліджень зв'язку діабету, ожиріння та стилю життя, а також чисельності населення і смертності.

На основі відповідей респондентів про час, який вони проводили за переглядом відео, автори нового дослідження визначили рамки ризиків. За їхніми оцінками, дорослі австралійці в 2008 році витратили на перегляд телебачення 9800000000 годин.

Враховуючи вплив на смертність всіх інших причин, автори дійшли висновку, що людина, яка проводить по 6 годин на день за переглядом ТБ, може прожити на 5 років менше в порівнянні з тим, хто не дивиться телевізор.

При цьому дослідники визнали, що інтервал невизначеності в розрахунках становить 95%. Тобто, скорочення життя на 5 років - це середнє між значеннями від 11 днів до 10,4 років.

Ці дані можна порівняти зі шкодою від куріння. Попередні дослідження виявили, що після 50-річного віку тривалість життя курців скорочується в середньому більш ніж на 4 роки в порівнянні з їхніми однолітками, які не палять. Порівняння даних двох досліджень свідчить, що шкода від однієї сигарети відповідає шкоді, яку завдають 30 хвилин перегляду телепередач.

До списку новин