загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мистецький Арсенал готує наймасштабніший в історії України музейний проект

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До 1025-річчя Хрещення Київської Русі Мистецький Арсенал готує наймасштабніший в історії України музейний проект.

Вперше тридцять п’ять музеїв України - під одним дахом. В  просторих залах розмістять тисячу найвизначніших творів від доби палеоліту, крізь давньоруське, барокове мистецтво до постмодернізму і сьогодення.

У проекті під назвою «Велике і величне», який розпочнеться наступної суботи, 27 липня, можна буде побачити Херсонеські античні фрески, музичні інструменти з кісток мамонта з Чернігівського музею, унікальне золоте вбрання скіф’янки з Черкаських курганів.

Ціле суцвіття живопису: монументалістів і передвижників, іконописців, народних майстрів і всесвітньо знаних геніїв, таких як Олександра Екстер і Казимир Малевич. До речі, Малевича привезли з сільського музею на Харківщині. А з музейних фондів Дрогобича везуть авторські ікони Самбірської школи доби Ренесансу.

Експозиція застрахована на 350 мільйонів гривень, повідомляє ICTV.

До списку новин