загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Введення 10% збору до Пенсійного фонду на обмін валют може відвести у тінь частину валютообмінних операцій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Народний депутат України, перший заступник Голови парламентської фракції Партії Регіонів Михайло Чечетов вважає, що введення податку на обмін валют може вдарити по гривні. Про це він заявив у коментарі газеті «Сегодня».

 

«Зараз одне з головних питань - поповнення бюджету. Ми намагаємося знайти різні варіанти, у тому числі і за рахунок введення такого податку. Але потрібно зважити всі «за» і «проти». Адже це може призвести до того, що частина валютообмінних операцій піде в тінь», - пояснив парламентарій.

Він також зазначив, що зараз триває розробка відповідного проекту.

«Якщо цей проект приймуть на осінній сесії, 10% збір до Пенсійного фонду з операцій з обміну валюти введуть уже з 1 січня 2014 року», - резюмував Михайло Чечетов.

До списку новин