загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

10 неповторних місць, де можна загадати бажання, і воно здійсниться

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для тих, хто любить подорожувати «з користю», а також вірить в чудеса, ми зібрали 10 місць по всьому світу, де можна загадати бажання і бути впевненим, що воно здійсниться. Адже, як відомо, головне – вірити!

1. Будинок Діви Марії в Ефесі – місце паломництва християн.

Тут є джерело, вода з якого вважається цілющою. Біля нього розташована стіна, де кожен може загадати бажання, закріпивши вузлик з будь-якої матерії на спеціально встановлених решітках. За легендою, в цьому будинку відбулося Успіння Богоматері, яка провела тут останні роки земного життя.

2. Фонтан Леопольда в Інсбруку.

Щоб загадати бажання досить потерти ногу бронзового Посейдона, який стоїть у центрі фонтану, і при цьому не послизнутися.

3. Замок Бларні в Ірландії.

Частина Скунського каменю, священної реліквії Шотландії, на якому в давнину коронували королів, вмонтували в стіну замку, і, як свідчить легенда, той, хто поцілує камінь, – знайде дар красномовства.

4. «Площа Революції» в Москві.

Кажуть, щоб добре скласти іспити, потрібно потерти рукавом ніс бронзового пса. Якщо навчання в голову не йде, треба помацати ногу студентки з книгою – це допомагає забути нещасну любов.

5. Скульптура Яна Непомуцького на Карловому мосту.

Щоб збулося все задумане, треба або взятися однією рукою за Яна Непомуцького, а інший за собачку на рельєфах моста (їх ви побачите по відполірованостях), або покласти руку на хрест з п’ятьма зірками на мармуровій дошці і загадати бажання.

6. Нульовий меридіан в Лондоні.

Опинившись в Грінвічі, треба встати на лінію нульового меридіана (за іншою версією встати над нею, щоб одна нога була в Західній півкулі, а друга – у Східному) і загадати бажання.

7. Сім джерел Родосу – одне з відомих туристичних місць на острові.

Кажуть, щоб очиститися від гріхів, потрібно роззутися і пройти босоніж по темному тунелю, по дну якого протікає крижаний струмок.

8. Фонтан Треві у Римі – найбільший фонтан Риму.

Щоб повернутися в Рим – треба кинути у фонтан одну монетку, дві – щоб познайомитися з італійцем або навіть цілих три – для того, щоб вийти заміж

9. Стіна Плачу в Єрусалимі.

Це найсвятіше для іудеїв місце. Звичаєм мільйонів людей усього світу стало вкладати записки між каменів Стіни Плачу. На них пишуть прохання про дарування здоров’я, достатку, порятунку і успіху.

10. Золоті Ворота – прибережна скеля арочної форми біля вулканічного масиву Кара-Даг у Криму, на березі Чорного моря.

Раніше Золоті ворота називали Шейтан-Капу (“чортові ворота”). Вважалося, що десь там, серед скель, знаходився вхід в пекло. Зараз же скеля сприймається виключно позитивно. Прохід крізь арку Золотих воріт на невеликому катері обіцяє виконання самого потаємного бажання. Дно тут усіяне монетами, які охоче кидають туристи.

До списку новин