загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Закон про векселі - це не вирішення економічних проблем, а накопичування боргів, – Арсеній Яценюк на «Радіо Свобода»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Розвиток економічної ситуації в Україні має змусити уряд зробити жорсткі, але правильні економічні реформи, які не робились протягом останніх трьох років президентства Януковича.

Про це заявив голова Політради ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк в ефірі «Радіо Свобода» 29 липня.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання пенсіонерки з Києва щодо чуток про те, що пенсії в Україні будуть видаватися векселями.

«Закон про так звані векселі, який вони (регіонали – ред.) прийняли, це накопичування боргів, а не вирішення економічних проблем. В Пенсійному фонді жахливий дефіцит. І підвищення пенсійного віку, яке було впроваджене два роки тому, не дало жодних позитивних результатів. Як не було коштів у Пенсійному фонді на те, щоб платити пенсію виключно за рахунок прямих і безпосередніх доходів Фонду, так і зараз їх немає. Як фінансував дефіцит Пенсійного фонду державний бюджет, так і фінансує. Як пенсія була на рівні мінімальної для понад 10 мільйонів українців, так вона сьогодні і залишилась», - підкреслив Арсеній Яценюк.

 

Він заявив, що Янукович і його уряд «персонально і особисто відповідальні за те, що буде відбуватись в найближчі часи» в Україні: «Розвиток економічної ситуації повинен заставити уряд зробити жорсткі, але правильні економічні реформи, які протягом останніх трьох  років президентства Януковича не робились. Починаючи зі зменшення витрат державного бюджету і закінчуючи реальною боротьбою з корупцією і детінізацією української економіки для того, щоб пенсію векселями не платили».

 

До списку новин