загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Їжа, яку не можна їсти після 50

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Дивно, але деякі фрукти і овочі можуть діяти також, як і ваші ліки! Саме тому вам слід звертатися до лікаря, так як можливо, ви повинні уникати спільного вживання деяких продуктів і ліків.

Грейпфрут

Якщо ви приймаєте препарати, що знижують тиск, антидепресанти, снодійні, грейпфрут може вступити в реакцію з цими препаратами, в результаті чого можуть бути непередбачувані наслідки. Однак грейпфрут багатий вітаміном С і калієм. Замість нього можна їсти апельсини і лайм.

Овочі

Якщо у вас чутливі тендітні зуби, то свіжі овочі - це перше, від чого вам варто відмовитися, так як зазвичай сирі овочі та фрукти важко розжувати. Але не забувайте про вітаміни і клітковину, які в них містяться. Використовуйте овочі в протертому вигляді для приготування супів і рагу.

Квасоля

Багато людей відмовляються від квасолі через підвищення газоутворення і здуття живота. Але бобові - це відмінне джерело клітковини, заліза, білка і низького вмісту жирів. Намагайтеся вводити бобові в раціон поступово. Якщо і це не допомагає, то приймайте спеціальні препарати, що знижують газоутворення.

Алкоголь

Помірне вживання алкоголю знижує ризик серцево-судинних захворювань. Проте з віком алкоголь інакше впливає на наше здоров'я:

Алкоголь допомагає заснути, але не допомагає виспатися.

Кофеїн

Кофеїн - це психостимулятор, що по-різному робить вплив на людей. Найчастіше дія кофеїну проявляється збільшенням частоти серцевих скорочень. Як психостимулятор, кофеїн порушує сон, може викликати тривогу і занепокоєння. При різкій відмові від кофеїну можуть виникнути головні болі, іноді навіть нудота і блювота, тому переходьте на напої без кофеїну поступово.

М'ясо

М'ясо - відмінне джерело білка і жирів. Пісне м'ясо важче жувати, воно здається менш привабливим на вигляд, тому за цими параметрами люди часто обирають «фаст фуд». Гамбургери містять до 20-30% жиру, у той час як пісне м'ясо - всього 10%. Якщо вам важко жувати, то беріть яловичий фарш, або замініть пісне м'ясо рибою.

Сіль

Якщо вам за 40 і / або ви знаходитесь в групі ризику по серцево-судинним захворюванням, то вам слід обмежити споживання кухонної солі до 1500 міліграмів на день, а в ідеалі - і зовсім відмовитися від вживання солі.

Фрукти

Свіжі фрукти - джерела безлічі вітамінів, тому не слід обмежувати їх споживання, якщо вам важко жувати. Спробуйте консервовані фрукти (тільки з мінімумом цукру). Або їжте м'які фрукти (банани, диню, будь-які ягоди), змішуйте їх і робіть коктейль.

Сирі паростки

Сирі паростки сої, люцерни, конюшини багаті вітамінами групи В, але для їх росту потрібні теплі вологі умови, що є сприятливим середовищем для розмноження бактерій. У літніх людей імунна система слабшає, тому вживати в їжу свіжі паростки потрібно з обережністю.

До списку новин